Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nacer Chadli en Leroy Fer gewild


28 juni 2013 - FC Twente dreigt Nacer Chadli en Leroy Fer deze zomer te verliezen. De interesse in Chadli komt goed op gang terwijl er met name uit Engeland belangstelling is voor Fer. Afgelopen winter zag Fer nog een transfer naar Everton afketsen.

Lokomotiv Moskou is na Shakter Donetsk de tweede club die officieel aanklopte voor de 23-jarige Chadli. 'De Russische competitie is top en de leefomstandigheden in Moskou zijn voor Nacer en zijn familie ook oké', vertelt zaakwaarnemer Daniel Evrard vandaag in de Belgische krant Het Nieuwsblad. 'Bovendien heeft de club hem een zeer mooi financieel bod gedaan. Maar Nacer wil nog wat wachten. De Engelse, Duitse en Italiaanse competities zijn ook heel mooi, natuurlijk.'

Everton heeft nog altijd interesse in Leroy Fer ondanks dat manager David Moyes naar Manchester United trok. Naast The Toffees hebben nu ook Newcastle United en Norwich City belangstelling. Norwich City legde voor komend seizoen al Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lissabon) vast en aast ook nog altijd op Ola Toivonen. Volgende week keert Fer terug van vakantie en zal er meer duidelijkheid over zijn toekomst komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!