Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse legt Vejinovic vast


29 juni 2013 - Vitesse heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Het gaat om Marko Vejinovic die net als trainer Peter Bosz de overstap maakt van Heracles Almelo naar Arnhem. Het gaat om een overeenkomst voor vier seizoenen.

De middenvelder is vanwege een aflopende verbintenis transfervrij. Hij heeft de Nederlandse nationaliteit, maar heeft Servische roots. Vejinovic is 23 jaar en werd bij Heracles door de huidige Vitesse-trainer Peter Bosz gebruikt als aanvallende middenvelder, maar ook controlerend en zelfs centraal in de verdediging. Hij kwam eerder uit voor AZ.

Vitesse lijkt Wilfried Bony kwijt te raken. De topscorer is in gesprek met Swansea City, maar het is nog niet rond. Volgens de BBC is het salarisplafond van de club uit Wales voorlopig het struikelblok.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!