Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC bijna rond met Dorus de Vries


29 juni 2013 - Roda JC wil haar selectie graag uitbreiden met doelman Dorus de Vries. De 32-jarige doelman was de afgelopen jaren actief in Schotland en Engeland. Met De Vries is al een principe-akkoord bereikt, het is nu aan Roda JC en Wolverhampton Wanderers om er uit te komen.

Dorus de Vries was enkele jaren geleden nog eerste doelman bij Swansea City. Bij de promotie had De Vries de kans te blijven maar hij besloot zijn aflopende verbintenis niet te verlengen. De afgelopen twee seizoenen zat De Vries op de bank bij Wolverhampton Wanderers terwijl zijn vervanger Michel Vorm uiterst succesvol werd bij Swansea City.

De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers instemt met een vertrek van De Vries, mogelijk zelfs transfervrij maar anders zeer zeker tegen een bescheiden transfersom. Roda JC is deze zomer bijzonder actief op de transfermarkt. Eerder werden Ard van Peppen en Guy Ramos (RKC Waalwijk), Henk Dijkhuizen (Sparta), Marc Höcher (Willem II) en Anouar Kali (FC Utrecht) al vastgelegd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!