Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil selectie verder versterken


29 juni 2013 - PSV verkocht deze transferperiode al voor veel geld Jeremain Lens, Dries Mertens en Erik Pieters. Zelf zitten de Eindhovenaren ook niet stil. Jeffrey Bruma en Florian Jozefzoon werden al aangetrokken maar daar zal het absoluut niet bij blijven.

De achilleshiel van het elftal, de verdediging, moet verder worden versterkt. Nick Viergever (AZ) en Santiago Arias (Sporting Lissabon) zijn nadrukkelijk in beeld om de defensie te versterken. Viergever is een van de weinig jonge Nederlandse linksbenige verdediger. De speler heeft in Alkmaar nog maar een contract voor een seizoen en is inzetbaar als centrale verdediger maar ook als linksback. PSV jaagt al geruime tijd op Arias die men als de ideale rechtsback ziet.

Ondertussen moet het middenveld ook een metamorfose krijgen. Adam Maher (AZ) staat al langer op het verlanglijstje maar ook Stijn Schaars (Sporting) kan de komende seizoenen in Eindhoven spelen. Schaars zal in Eindhoven de zware taak krijgen om Mark van Bommel te vervangen. Het financieel geplaagde Sporting heeft baat bij een vertrek van Schaars. In het Philip Station ligt voor de 29-jarige middenvelder een driejarig contract klaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!