Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles legt Bryan Linssen vast


29 juni 2013 - Bryan Linssen speelt de komende seizoenen voor Heracles Almelo. Voor de 22-jarige aanvaller lag in Almelo een driejarig contract klaar. Het is onbekend hoeveel Heracles aan VVV Venlo betaald om het nog doorlopende contract af te kopen. Linssen speelde sinds 2010 in Venlo.

Heracles Almelo was al langer op zoek naar offensieve versterking na het vertrek van onder andere Everton en Castillion waren er weinig opties. Met het vertrek naar Heracles zal het voor Bryan niet komen tot een hereniging met zijn oudere broer Edwin. De 32-jarige middenvelder lijkt bij VVV Venlo terug te keren na een aantal seizoenen op Cyprus bij AEK Larnaca.

Steeds meer spelers vertrekken na de degradatie bij VVV Venlo. Vorige week maakte Ricky van Haaren al de overstap naar ADO Den Haag terwijl SC Heerenveen de volgende halte in de loopbaan van Yanic Wildschut werd. De verwachting is dat spelers als Berry Maguire en Uche Nwofor snel uit De Koel vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!