Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adam Maher voor vijf jaar naar PSV


30 juni 2013 - PSV heeft Adam Maher te pakken. De negentienjarige middenvelder zal morgen een medische keuring ondergaan en positief gevolg een vijfjarig contract tekenen. PSV bereikte na een periode van onderhandelingen vandaag dan eindelijk een akkoord met AZ.

De verwachting is dat PSV een bedrag betaald van tussen de 7 en 8 miljoen euro. Aanvankelijk werd een transferoorlog tussen PSV en Ajax verwacht. Ajax haakte echter al snel af op de vraagprijs van AZ mede omdat het er tot dusver zelf nog niet in slaagde om spelers te verkopen.

PSV deed het tot dusver heel wat beter op de transfermarkt. Voor veel geld werden Jeremain Lens (Dynamo Kiev), Dries Mertens (Napoli) en Erik Pieters (Stoke City) verkocht. Daar tegenover staat tot dusver de komst van Jeffrey Bruma (Chelsea) en Florian Jozefzoon (RKC Waalwijk). Maher meldt zich op 8 juli net als alle andere internationals bij PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!