Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht laat Van der Hoorn praten met Ajax


2 juli 2013 - Ajax is concreter geworden voor Mike van den Hoorn. De regerend landskampioen ziet in de jeugdinternational de ideale opvolger van Toby Alderweireld. FC Utrecht heeft Ajax nu toestemming gegeven om met de verdediger te gaan praten.

In Amsterdam ligt voor Van der Hoorn een vierjarig contract klaar. De transfer van de jeugdinternational kan in een stroomversnelling komen wanneer Alderweireld daadwerkelijk vertrekt. De Belgisch international heeft nog maar een eenjarig contract in Amsterdam en een vertrek naar de Europese subtop lonkt. Bayer Leverkusen is het meest concreet.

"We hebben de afgelopen weken diverse keren in een heel prettige, open maar ook zakelijke sfeer met Ajax gesproken en Mike toestemming gegeven om ook met Ajax te praten", zegt Utrecht-directeur Wilco van Schaik vandaag in De Telegraaf. "Wij hebben Marc Overmars heel duidelijk gezegd wat we Mike waard vinden en Ajax heeft dat ook gedaan. Dat verschil moet overbrugbaar zijn, denken we beiden. Dus dan mogen club en speler van ons met elkaar praten. Dan komt er ook snel duidelijkheid."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!