Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse huurt Van Aanholt opnieuw


7 juli 2013 - Patrick van Aanholt speelt ook komend seizoen op huurbasis voor Vitesse. De 22-jarige verdediger wordt opnieuw voor een seizoen gehuurd van de Engelse grootmacht Chelsea. Ook Gael Kakuta lijkt komend seizoen actief in Arnhem.

Van Aanholt begint binnenkort aan zijn derde seizoen in Arnhem. In de winterstop van het seizoen 2011-2012 kwam Van Aanholt voor het eerst binnen. De in Den Bosch geboren linksback speelde in dat seizoen 9 duels. Het afgelopen seizoen kwam Van Aanholt tot 31 wedstrijden, een aantal waar hij komend seizoen weer minimaal op wil uitkomen.

Door zijn verplichtingen met Jong Oranje op het Europees Kampioenschap in Israel sluit Van Aanholt komende dinsdag (9 juli) voor het eerst aan bij de selectie van Peter Bosz. Kakuta trainde inmiddels al weer mee met Vitesse, er is met Chelsea al een akkoord op hoofdlijnen. Een definitief akkoord laat niet lang op zich wachten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!