Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Steijn hoeft Jerson Cabral niet meer


7 juli 2013 - ADO Den Haag heeft een streep gezet door de naam van Jerson Cabral. Trainer Maurice Steijn stelde tegenover Omroep West dat de bij FC Twente op een zijspoor geraakte Cabral niet langer op diens verlanglijstje staat en dat kon de buitenspeler zichzelf aanraken.

"Cabral komt niet deze kant op", aldus Steijn in gesprek met Omroep West. "Wij hebben van onze kant meerdere malen geprobeerd contact te maken, maar ik had niet de indruk dat hij stond te springen om een gesprek." Steijn noemde Cabral eerder nog een versterking voor zijn elftal, zijn houding heeft er nu toe geleid dat het niet zal komen tot een overgang.

De loopbaan van Cabral lijkt als een nachtkaars uit te gaan. Als jeugdspeler brak Cabral door bij Feyenoord. Een haat-liefde verhouding met het eigen publiek in combinatie met een aantal disciplinaire vermaningen van trainer Ronald Koeman zorgden er voor dat Feyenoord de speler met gesloten beurzen ruilde tegen Wesley Verhoek. Ook in Enschede behoort de 22-jarige Cabral inmiddels niet meer tot de plannen van Janssen en Schreuder.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!