Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hoofdprijs voor Vitesse


8 juli 2013 - Vitesse krijgt de absolute hoofdprijs voor Wilfried Bony. Vandaag lijkt de transfer van Bony naar Swansea City te worden afgerond. Swansea City is bereid een transfersom te betalen die kan oplopen tot 16 miljoen euro.

Vitesse brengt met de uitgaande transfer al haar records. Op dit moment lag deze rond de 8,5 miljoen euro. Voor dat bedrag werd in het verleden Machlas verkocht aan Ajax, terwijl eerder deze zomer Marco van Ginkel voor een soortgelijk bedrag naar Chelsea kon verkassen. De overgang van Bony naar Swansea City overtreft echter alles.

De transfer van Bony naar Swansea City leek af te gaan ketsen, dat kwam mede door het management van de Ivoriaanse aanvaller die te vroeg naar buiten kwamen met het nieuws. Vitesse bleek stug maar haalt wel het maximale resultaat. Vermoedelijk wordt Bony snel in Nederland waar Swansea City haar trainingskampen heeft opgeslagen medisch gekeurd. Swansea City breekt zelf ook al haar transferrecords met de komst van Bony.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!