Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Wigan in de markt voor Mulenga


9 juli 2013 - Jacob Mulenga heeft een tweede optie in Engeland gekregen. Wigan Athletic ziet in de Zambiaanse aanvaller van FC Utrecht namelijk als de ideale opvolger van Arouna Kone. De Ivoriaanse aanvaller, die eerder bij Roda JC en PSV onder contract stond, verruilde Wigan onlangs voor Everton.

Wigan Athletic degradeerde afgelopen seizoen uit de Engelse Premier League. Het komt komend seizoen wel uit in de Europa League, het won namelijk ten koste van Manchester City de FA Cup. Eerder werd Mulenga die in Utrecht nog een eenjarig contract heeft in verband gebracht met Nottingham Forest. Aanbiedingen van Maccabi Haifa en Konyaspor legde Mulenga naast zich neer.

FC Utrecht is gelet het salaris van Mulenga bereid mee te werken aan een vertrek van de Afrikaanse aanvaller. Als opvolger heeft FC Utrecht volgens het Algemeen Dagblad al Mike van Duinen van ADO Den Haag in het vizier.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!