Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV raakt mogelijk ook Strootman kwijt


9 juli 2013 - PSV moet serieus rekening houden met een vertrek van opnieuw een sterkhouder. Kevin Strootman staat nadrukkelijk in de belangstelling van een aantal clubs en sluit een vertrek bij PSV deze zomer allerminst uit.

Vorige week liet technisch directeur Marcel Brands nog weten dat een vertrek van Strootman onbespreekbaar was. PSV zag Mark van Bommel deze zomer stoppen terwijl Dries Mertens en Jeremain Lens vertrokken naar respectievelijk Napoli en Dinamo Kiev. De financiële noodzaak voor een nieuwe miljoenen klapper op de transfermarkt was dan ook niet daar.

Brands is nu van mening veranderd. Tegenover De Telegraaf verklaart hij: "Je weet dat er altijd veel belangstelling is voor linksbenige middenvelders van dit niveau. Die zijn schaars op de markt. Kijk maar naar Bayern München, waar de rechtsbenige Schweinsteiger op die plek speelt en FC Barcelona, waar de rechtsbenige Iniesta die positie inneemt."

Ook Strootman, die circa 20 miljoen euro moet kosten, sluit niets uit. Strootman in de Telegraaf: "Er is een aantal clubs geïnteresseerd. Eerst moeten de clubs eruit komen, voordat het voor mij concreet wordt." Onder andere AS Roma en Manchester United worden met de international in verband gebracht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!