Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV huurt Karim Rekik van City


10 juli 2013 - Karim Rekik keert terug naar de Nederlandse voetbalvelden. PSV huurt de achttienjarige verdediger komend seizoen van Manchester City. The Citizens zien een grote toekomst voor de verdediger weggelegd, om die reden kon PSV dan ook geen optie tot koop bedongen.

Rekik maakte in december 2012 zijn debuut in de Premier League voor Manchester City. Later werd hij voor korte periodes verhuurd aan Blackburn Rovers en Portsmouth. Komend seizoen mag hij zich bij PSV gaan bewijzen. Rekik kan uit de voeten als centrale verdediger en linksback. Mogelijk dat Rekik een duo gaat vormen met Jeffrey Bruma.

Opvallend is dat Rekik de volgende oud-jeugdspeler van Feyenoord is die terugkeert naar Nederland. Jeffrey Bruma staat op het punt bij PSV aan te sluiten terwijl Kyle Ebecilio tekende eerder al een contract bij FC Twente. Allen vertrokken op jonge leeftijd bij Feyenoord maar zijn komend seizoen dan toch actief in de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!