Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Castelen aan de slag bij RKC Waalwijk


10 juli 2013 - Romeo Castelen keert definitief terug in Nederland. De dertigjarige aanvaller was de afgelopen weken op proef bij RKC Waalwijk en verdiende daar een tweejarig contract. Castelen speelde de afgelopen zes jaar in het buitenland.

Castelen begon zijn loopbaan bij ADO Den Haag. Daar ontpopte de rappe buitenspeler zich al snel tot smaakmaker. Feyenoord pikte de speler op en Castelen werd zelfs international. In 2007 volgde de overstap naar Hamburger SV. Door blessures kwam Castelen in vijf jaar nauwelijks aan spelen toe. Het afgelopen half jaar stond Castelen onder cotnract bij het Russische FC Volga Nizjni Novgorod.

'Romeo is een ervaren speler, maar hij heeft nog de gretigheid van een beginnende prof', zei technisch manager Janus van Gelder van RKC Waalwijk. 'Hij wil graag op het hoogste niveau spelen en hem is er alles aan gelegen om in het shirt van RKC aan heel Nederland te laten zien dat hij nog altijd ontzettend goed kan voetballen.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!