Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Norwich City keurt Leroy Fer


10 juli 2013 - De transfer van Leroy Fer naar Norwich City lijkt slechts een kwestie van tijd. De middenvelder heeft inmiddels de medische keuring bij The Canaries met positief gevolg voltooid.

Norwich City zou bereid zijn een bedrag van tussen de 6 en 8 miljoen euro aan FC Twente te betalen. Feyenoord krijgt hiervan een gedeelte, dat heeft technisch directeur Martin van Geel bedongen bij de verkoop van de middenvelder aan FC Twente.

Voor Fer lag bij Norwich City een vijfjarig contract klaar. Eerder legde Norwich City al Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lissabon) vast. Er is uit Oost-Engeland ook nog altijd belangstelling van Ola Toivonen (PSV) en Toby Alderweireld (Ajax).

FC Twente lijkt de komende dagen zelf ook eindelijk de transfermarkt op te kunnen gaan. Naast Fer staat ook Chadli op de nominatie om te vertrekken. Tottenham Hotspur deed reeds een eerste bod op de Belgisch international.

Vanavond verloor FC Twente overigens pijnlijk met 3-0 van het Duitse VfL Bochum. Er moet wel worden aangetekend dat FC Twente met name in het eerste gedeelte met tweede keus speelde. Bochum komt uit de in de Tweede Bundesliga.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!