Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martins Indi blijft bij Feyenoord


11 juli 2013 - Bruno Martins Indi lijkt ook komend seizoen actief bij Feyenoord. Zowel club als speler staan open voor een sportief en financieel goede transfer maar concrete belangstelling blijft vooralsnog uit.

"Er speelt niets en dus blijf ik bij Feyenoord. Zo is de situatie en daar kan ik heel goed mee leven. Ik zie bij Feyenoord voldoende uitdagingen en kan me in deze spelersgroep en met deze technische staf komend seizoen verder blijven ontwikkelen tot de topverdediger, die ik graag wil worden. Ook met het oog op het WK in Brazilië in 2014," aldus de 21-jarige speler in gesprek met De Telegraaf.

Martins Indi brak afgelopen seizoen definitief door. Zo heeft hij een vaste plaats bij het Nederlands Elftal. Eerder deze zomer was hij actief met Jong Oranje in Israel. "Die uitschakeling heeft pijn gedaan. Je gaat jezelf toch verwijten maken. Inmiddels heb ik het tijdens mijn vakantie in Egypte van me afgezet, maar het knaagt aan me dat ik uiteindelijk geen prijs heb gepakt. Ik sta na twee EK’s, en ook bij Feyenoord nog altijd met lege handen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!