Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord sluit komst Guidetti niet uit


16 juli 2013 - Feyenoord sluit niet bij voorbaat uit dat publiekslieveling John Guidetti komend seizoen de concurrentie aangaat met die andere favoriet, Graziano Pelle. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

'Echt concreet zijn onze plannen met hem niet, we zoeken eerder een ander type aanvaller', verklaart technisch directeur Van Geel vandaag in AD Sportwereld. 'Maar als zich een buitenkansje voordoet, happen wij natuurlijk toe. Guidetti zit in ons hart, de deur van De Kuip staat altijd voor hem open.'

Guidetti maakte in het seizoen 2011-2012 indruk in Rotterdam-Zuid. Door een zenuwblessure eindigde het seizoen al in april 2012. Eenmaal herstelt liep de Zweedse aanvaller al snel een knieblessure op. Daar is hij nog een aantal weken zoet mee. De verwachting is dat de nieuwe manager van Manchester City, Manuel Pellegrini, Guidetti een kans gaat geven. Vorig seizoen wilde Pellegrini de aanvaller nog naar Malaga halen.

Het is nog relatief rustig in Rotterdam-Zuid. Geen enkele basisspeler vertrok uit De Kuip. Ondertussen nam het wel afscheid van de salariskosten van Guyon Fernandez die verhuurd werd aan PEC Zwolle. De transfers van oud-jeugdspelers Leroy Fer (van FC Twente naar Norwich City) en Jeffrey Bruma (van Chelsea naar PSV) leverde Feyenoord 800.000 euro op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!