Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht kopje onder in Luxemburg


18 juli 2013 - FC Utrecht is het Europese seizoen uiterst teleurstellend begonnen. In Luxemburg werd met 2-1 verloren van FC Differdange 03. Volgende week is in de Galgenwaard de return. Inzet is een plaats in de derde voorronde van de Europa League.

Na twee minuten leek er nog niets aan de hand van FC Utrecht. Jacob Mulenga zette FC Utrecht op dat moment al op een 0-1 voorsprong. FC Utrecht had die o zo belangrijke uitgoal dus al vroeg te pakken. Nog voor rust maakte Omar Er Rafik echter gelijk. De aanvallende middenvelder met Marokkaanse roots van Differdange zou na rust ook de 2-1 maken. De circa 1500 meegereisde supporters van FC Utrecht zagen dat dit ook de eindstand zou zijn.

FC Utrecht verliest dus maar het is wel een nederlaag met perspectief. Het uitdoelpunt is daarin belangrijk. Opvallend was ook dat Mulenga aantrad. Hierdoor is de aanvaller niet langer interessant voor Wigan Athletic. The Latics degradeerde weliswaar naar de Championship maar wonnen ook de FA Cup en komen zodoende ook uit in de Europa League. Mulenga zou daarin niet meer inzetbaar zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!