Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lex Immers wil Feyenoord leiden


20 juli 2013 - Een gebrek aan leiderschap en pit in de slotfase van bepaalde wedstrijden zorgden er voor dat Feyenoord afgelopen seizoen 'slechts' derde werd. Lex Immers heeft grote plannen en wil uitgroeien tot een van de leiders.

"Ik kan zeker een leider zijn", aldus de in Den Haag geboren Lex Immers tegenover NuSport. "Ik hoop dat ik dat dit jaar lekker ga oppakken en me daar ook mee ga bemoeien. Dat type kan ik zijn, ook bij Feyenoord." Eerder was de blonde middenvelder al aanvoerder bij ADO Den Haag. Trainer Maurice Stein pakte de aanvoerdersband van Immers af.

"Ik regelde alles voor het team en was de rechterhand van de trainer. Doordat die band werd afgenomen, was ik op dat gebied een beetje terughoudender. Maar hier kan ik ook heel dominant zijn; aanwezig zijn op de training als er een paar ballen verkeerd gaan, zorgen dat de concentratie erbij blijft."

Morgen op de Open Dag zitten er geen versterkingen in de helikopter. Wel een aantal doorgestroomde jeugdspelers. Immers hoopt nog op nieuw bloed: "Versterkingen zijn altijd goed. Een brede groep met veel kwaliteit en veel concurrentie, dan kun je daarop verder gaan bouwen. Maar dat hoeft niet zoals bij PSV met een heel nieuw team."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!