Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chelsea doelman op proef bij RKC


21 juli 2013 - Een opvallende naam in de opstelling van RKC Waalwijk voor het oefenduel tegen Rot Weiss Oberhausen. Ros Turnbull, een 28-jarige keeper die bij Chelsea onder contract staat, stond namelijk onder de lat bij de Waalwijkers.

Turnbull kon niet voorkomen dat RKC Waalwijk hard onderuit ging tegen Rot Weiss Oberhausen, een club die uitkomt op het het vierde niveau in Duitsland. De ploeg van Erwin Koeman verloor met maar liefst 4-0. Defensieve versterking waaronder een doelman is wenselijk.

Een keeper heeft de eerste prioriteit. Jeroen Zoet werd de afgelopen twee seizoenen gehuurd van PSV maar die keert terug naar Eindhoven. Om die reden was vorige week de Tsjechische keeper Jan Seda op proef bij RKC Waalwijk. Gisteren stond Turnbull onder de lat. Het is nog onduidelijk wie er begin augustus bij de eerste wedstrijd het doel van RKC verdedigt Koeman: "Dat zal allemaal afhangen wat er financieel mogelijk is."

Koeman vervolgt: 'Dat hoop ik snel te vernemen. Ik hoop dat men bij RKC inziet dat we met de huidige selectie een heel zwaar seizoen voor de boeg hebben. Een club als PEC Zwolle is ons in alle opzichten voorbij gestreefd. Dat is hard, maar waar."

Ook versterking voor het centrum van de verdediging is gewenst. Van Mosselveld is op dit moment de enige centrale verdediger in de selectie. Daarom werd tegen Oberhausen ook de Litouwse verdediger Markus Palionis getest. De verdediger kwam de afgelopen jaren uit voor het Duitse Paderborn. Etienne Reijnen (AZ) staat ook hoog op het lijstje van RKC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!