Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen en Liverpool eens over Adorjan


21 juli 2013 - FC Groningen heeft met Liverpool een akkoord bereikt over het huren van Krisztian Adorjan. De Groningers moeten het nog wel eens worden met de Hongaarse middenvelder. De verwachting is dat dit geen problemen zal opleveren.

Adorjan was eerder al enige tijd op proef bij FC Groningen. Daar maakte hij een goede indruk op de technische staf van Erwin van der Looi. FC Groningen besloot dan ook de onderhandelingen met Liverpool te openen over een huurperiode. De Engelse topclub stond open voor een tijdelijk vertrek van de twintigjarige middenvelder.

Ook met de aanstaande komst van Adorjan is FC Groningen nog niet ingewikkeld. FC Groningen wil ook graag in zee met William Ekong. Onze landgenoot speelde de afgelopen jaren voor de jeugd van Tottenham Hotspur maar zit op dit moment zonder club. Ekong was net als Adorjan al op proef in Groningen. Ook is FC Groningen nog met ADO Den Haag in gesprek over Chery.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!