Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cocu: 'Gomes interessant bij vertrek Zoet of Tyton'


23 juli 2013 - Heurelho Gomes komt bij PSV in beeld wanneer er een andere doelman uit Eindhoven vertrekt. Cocu voelt wel iets voor een terugkeer van de Braziliaanse keeper in het geval Jeroen Zoet of Przemyslaw Tyton getransfereerd zou worden.

Cocu in gesprek met het Algemeen Dasgblad: 'Op dit moment is het niet aan de orde, ik heb drie goede keepers. Maar als er iemand weggaat, is Gomes zeker een interessante optie.' Gomes is nog altijd razendpopulair in Eindhoven, zo bleek afgelopen vrijdag nog toen hij zijn opwachting maakte in het afscheidsduel van Mark van Bommel.

De 32-jarige Gomes heeft nog een eenjarig contract bij Tottenham Hotspur maar de algemene verwachting is toch dat hij die club transfervrij mag verlaten. Het is overigens nog onbekend wie de eerste doelman van PSV gaat worden. Mogelijk wordt morgen in Istanbul wanneer PSV aantreed tegen Fenerbahce het een en ander duidelijk. Zes dagen later staat namelijk al het eerste duel tegen SV Zulte Waregem op het programma.

Cocu in het Algemeen Dagblad: 'Ik moet nu naar een basisteam toewerken. Maar het staat niet vast dat de elf die tegen Fenerbahçe starten, dat ook doen tegen Zulte Waregem.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!