Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente en Ajax eens over Koppers


24 juli 2013 - Dico Koppers maakt dan toch de overstap van Ajax naar FC Twente. De overgang leek afgelopen weekend nog van de baan toen FC Twente schrok van de vraagprijs van 800.000 euro. Inmiddels hebben beide partijen elkaar toch weten te vinden.

Na de verkoop van Nacer Chadli naar Tottenham Hotspur meldde FC Twente zich volgens De Telegraaf opnieuw in Amsterdam. Uiteindelijk werd er met Ajax een akkoord bereikt over een transfersom die iets lager ligt dan de eerder genoemde 800.000 euro. Voor Koppers lag in Enschede een vierjarig contract klaar. De 21-jarige verdediger moet nog wel medisch worden gekeurd.

FC Twente was naarstig op zoek een extra linksback. Nicky Kuiper is chronisch geblesseerd terwijl ook Robbert Schilder momenteel buitenspel staat. Koppers kon in Amsterdam niet op veel speeltijd rekenen. Boilesen is inmiddels volledig hersteld terwijl Ajax natuurlijk ook nog de beschikking heeft over Daley Blind. Niet voor niets vertrok Dijks op huurbasis naar SC Heerenveen. Het afgelopen half jaar werd Koppers verhuurd aan ADO Den Haag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!