Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van 't Schip kan opnieuw naar Melbourne


25 juli 2013 - John van 't Schip gaat mogelijk opnieuw aan de slag bij het Australische Melbourne Heart. Tussen 2009 en 2012 was de oud-Ajacied al als trainer aan de club verbonden. Nu zou Melbourne Heart een andere functie in gedachte hebben.

De 49-jarige Van 't Schip is gevraagd of hij de jeugdopleiding van Melbourne Heart verder wil ontwikkelen. Die functie zou hij moeten combineren met adviesrol rond de trainersstaf van het eerste elftal. Van 't Schip in De Telegraaf: "Ik denk erover na. Na mijn vertrek begin dit jaar als hoofdtrainer bij het Mexicaanse Chivas Guadalajara wil ik graag weer aan de slag in de voetballerij."

Eerder was Van 't Schip al hoofdtrainer van FC Twente maar ook vier jaar lang de assistent van Marco van Basten bij het Nederlands Elftal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!