Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Europees seizoen FC Utrecht al weer ten einde


25 juli 2013 - Nog voor dat de Eredivisie uit haar zomerslaap is gekomen zit het Europese seizoen voor FC Utrecht er al op. Na de 2-1 nederlaag in Luxemburg kwam de ploeg van Jan Wouter vanavond op eigen veld tegen Differdange niet verder dan 3-3.

De algemene verwachting was dat FC Utrecht in een goed gevulde eigen Galgenwaard wel orde op zaken zou stellen. In Luxemburg was het spel zeer onder de maat maar FC Utrecht moest en zou zich gaan revancheren. Net als bij de eerste wedstrijd bleek Omar Er Rafik een plaaggeest. De aanvaller met Marokkaanse roots scoorde al beide goals in Luxemburg en nam vandaag na 26 minuten spelen ook de openingstreffer voor zijn rekening.

Differdange speelde met durf en had een groot aantal goede mogelijkheden. FC Utrecht kwam met een 1-0 achterstand goed weg hoewel het zelf ook wel een aantal kansen had gehad. In de slotfase van de eerste helft kwam FC Utrecht bijna uit het niets op gelijke hoogte. De doelman van Luxemburg verkeek zich op een lange bal en het was Jacob Mulenga die de 1-1 aantekende.

Na rust een sterk FC Utrecht. Binnen de kortste keren stond FC Utrecht op een 3-1 voorsprong. Jacob Mulenga nam beide goals voor zijn rekening. Met deze stand zou FC Utrecht verder gaan in Europa. Tien minuten later ging het echter al weer mis. Een domme overtreding van Heerings leverde Differdange een strafschop op welke door Geoffrey Franzoni werd benut.

Nog steeds was er niets aan de hand. FC Utrecht had nog ruim 25 minuten de tijd er een goal bij te prikken. Het was echter Differdange die opnieuw scoorde. Yannick Bastos maakte er achttien minuten voor tijd 3-3 van. FC Utrecht probeerde het vervolgens nog wel maar de betere kansen waren in die fase toch echt voor Differdange. Een regelrechte domper voor FC Utrecht die zich zo veel voor hadden gesteld van Europees voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!