Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV legt Ji-Sung Park vast


28 juli 2013 - PSV staat op het punt zich te versterken met Ji-Sung Park. De Koreaanse middenvelder staat daarmee voor een terugkeer naar Eindhoven. De 32-jarige middenvelder speelde eerder al tussen 2003 en 2005 voor PSV.

De middenvelder verruilde in 2005 PSV voor Manchester United. Daar speelde Ji-Sung Park tot vorig jaar zomer, de middenvelder ging toen in op een aanbod van het ambitieuze Queens Park Rangers. Ondanks een groot aantal nieuwe spelers degradeerde QPR afgelopen seizoen uit de Premier League.

QPR is nu druk bezig de financien weer op orde te krijgen en liet een aantal spelers (tijdelijk) vertrekken. PSV neemt Ji-Sung Park echter transfervrij over. Onder voorbehoud van een medische keuring ligt er voor Park een tweejarig contract klaar. Met de aanstaande komst van Ji-Sung Park krijgt trainer Philip Cocu de nodige ervaring in zijn ploeg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!