Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Derk Boerrigter op weg naar Celtic


28 juli 2013 - Derk Boerrigter staat op het punt Ajax te verlaten. De 26-jarige buitenspeler is nagenoeg rond met de Schotse kampioen Celtic, zo meldt Voetbal International.

Bij Ajax was Boerrigter niet zeker van een basisplaats. de buitenspeler had in Amsterdam nog een contract tot volgend jaar zomer wat hij mede vanwege het toekomstperspectief niet wilde verlengen. Celtic biedt nu uitkomst. Onder voorbehoud van een medische keuring kan Boerrigter in Glasgow voor drie seizoenen tekenen.

Het is de tweede keer deze zomer dat Celtic toeslaat op de Nederlandse transfermarkt. Eerder nam het al Virgil van Dijk van FC Groningen over. Het is onbekend hoeveel Celtic neertelt voor Boerrigter. TC Tubantia verwacht een transfersom van circa 3,5 miljoen euro. Celtic komt als kampioen van Schotland in de voorronde van de Champions League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!