Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alderweireld verwacht nog altijd transfer


29 juli 2013 - Toby Alderweireld lonkte het afgelopen seizoen naar een zomerse transfer. Een overgang naar een grotere competitie bleef tot dusver uit. De Belgische verdediger heeft in Amsterdam nog een eenjarig contract en mocht een transfer uitblijven dan wil hij graag verlengen.

Alderweireld had de mogelijkheid om naar Norwich City over te stappen, maar hij geen trek in die club. Ondertussen haakte Leverkusen juist af na het horen van de vraagprijs. "De club heeft veel aan mij gehad en ik heb veel aan Ajax gehad. Met voor niets weglopen zou ik Ajax tekortdoen en mezelf alleen maar pijn doen. Dat is geen optie", aldus Alderweireld in gesprek met De Telegraaf.

De Belgisch international gaat nog altijd uit van een transfer. En als die uitblijft, dan kiest Alderweireld voor een nieuw contract in Amsterdam. Dat moet ook wel omdat Ajax de gewoonte heeft spelers met aflopende verbintenissen op de tribune te plaatsen. "Ik weet dat ik klaar ben voor een nieuwe stap en denk dat iedereen dit ook wel ziet. Maar als het nu niet tot een transfer komt, is bijtekenen vrij logisch en komen Ajax en ik er altijd uit."

Een club moet wel bij Alderweireld passen. "Ik ga in elk geval nadenken waar ik goed speeltijd krijg. Net als Louis van Gaal vindt onze bondscoach, Marc Wilmots, dat je moet spelen om naar het WK te mogen. Hier bij Ajax heb ik normaal gesproken die zekerheid. Die wil ik bij een eventueel nieuwe club ook. Of in elk geval een goede kans erop."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!