Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht maanden zonder routiniers


29 juli 2013 - Een flinke tegenvaller voor FC Utrecht. Trainer Jan Wouters moet het maanden doen zonder zijn ervaren duo Cedric van der Gun en Edouard Duplan. Ook jongeling Teijsse staat voorlopig buitenspel.

Van der Gun staat het langst buitenspel. Vandaag is en scheurtje in de buitenmeniscus van zijn rechterknie geconstateerd. Woensdag wordt de 34-jarige Van der Gun al geopereerd. De Utrecht-captain is hierdoor zeker 3 tot 4 maanden uit de roulatie. Van der Gun kampte in zijn loopbaan al regelmatig met blessures aan zijn knie.

Er was nog meer onheil voor FC Utrecht. Ook Duplan moet woensdag onder het mes. In het Europa League duel tegen Differdange heeft hij het middenvoetsbeentje van zijn rechtervoet gebroken. Het herstel van de sympathieke Fransman bedraagt circa drie maanden. Tot slot ligt verdediger Kenny Teijsse er 5 tot 6 weken uit vanwege een beschadiging van zijn enkelbanden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!