Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse aast op talenten Zenit


29 juli 2013 - Na Aleksey Evseev wordt er opnieuw een speler van Zenit Sint Petersburg aan Vitesse gelinkt, dat meldt Omroep Gelderland. Het gaat om de 19-jarige aanvaller Luka Djordjevic.

De Montenegrijnse international komt bij de Russische nummer twee van afgelopen seizoen nog niet aan spelen toe. Zenit zou hem willen verhuren aan Vitesse, maar er zijn meer kapers op de kust. Eerder liep Djordjevic ook al stage bij PSV, dat hem wilde aantrekken. Maar toen koos het talent voor Zenit, waar hij nog tot 2016 onder contract staat.

Ook Evseev, de Russische middenvelder die al mee trainde in Arnhem, is nog altijd in beeld om te worden gehuurd. Tijdelijk technisch directeur Ted van Leeuwen wilde daar afgelopen weekend niet teveel over melden. Evseev deed maandagmiddag al mee in een oefenwedstrijd van Jong Vitesse tegen PEC Zwolle.

Voetbal International meldt overigens dat er een aantal Engelse clubs navraag hebben gedaan voor Mike Havenaar. Concreet is die belangstelling nog niet. De Japans international hoeft met het oog op het WK in Brazilië ook niet zo nodig uit Arnhem te vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!