Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ maakt werk van Avdic


29 juli 2013 - AZ lijkt nog niet klaar te zijn op de transfermarkt. De Alkmaarders willen zich op korte termijn nog versterken met Denni Avdic van Werder Bremen. De 24-jarige aanvaller maakte vorig seizen op huurbasis bij PEC Zwolle nog indruk in de Eredivisie (8 goals in 23 duels).

AZ is momenteel in onderhandeling met Werder Bremen over de transfervoorwaarden. Ook FC Utrecht heeft belangstelling maar lijkt niet te kunnen concurreren met AZ. De Zweedse aanvaller die ook over een Bosnisch paspoort beschikt moet bij AZ de concurrentie aangaan met Aron Jóhannsson.

Jóhannsson koos vandaag overigens voor een interlandcarrière voor de Verenigde Staten. De aanvaller had ook de mogelijkheid om voor het nationale team van IJsland uit te komen maar ziet meer perspectief bij Team USA. AZ heeft in haar selectie ook nog de jonge Australische aanvaller Elis Babalj.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!