Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw bod op Finnbogason


30 juli 2013 - Alfred Finnbogason weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Met name uit Duitsland is er voldoende belangstelling maar de onrust in de top van SC Heerenveen kan er ook toe leiden dat Finnbogason tussen wal en schip zal gaan belanden.

De 24-jarige aanvaller maakte het afgelopen seizoen een uitstekende indruk bij SC Heerenveen. In 31 Eredivisueduels scoorde de international van IJsland 24 keer. Afgelopen week klopte er nog een Duitse club voor Finnbogason aan. "Een club uit de Duitse Bundesliga heeft een bod gedaan en dat is afgewezen", aldus zaakwaarnemer Magnus Agnar Magnusson in De Telegraaf. "Ik kan nu niet zeggen om welke club het gaat, maar het was een uitstekende club in Duitsland."

Een vervolg op die onderhandelingen lijkt niet te worden verwacht, technisch directeur Johan Hansma staat namelijk buitenspel en een vervanger is er nog niet. Volgens de laatste berichten zou het Werder Bremen zijn die voor Finnbogason in de markt is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!