Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeugdig PSV wint eenvoudig van Waregem


30 juli 2013 - PSV heeft een uitstekende uitgangspositie weten te bereiken voor de vierde en daarmee laatste voorronde van de Champions League. Op eigen veld won een vernieuwd PSV haar eerste wedstrijd tegen SV Zulte Waregem met 2-0.

Ten opzichte van de verloren bekerfinale was PSV op maar liefst tien posities gewijzigd, alleen Jetro Willems stond zowel in De Kuip tegen AZ als vandaag in het Philips Stadion tegen Zulte Waregem in de basis. Verder veel jonge spelers. PSV opende zeer sterk en zorgde daarmee voor veel enthousiasme onder de eigen fans die vervolgens de ploeg continue bleven steunen.

PSV was vandaag een maatje te groot voor SV Zulte Waregem. Het enige verwijt dat men zichzelf kon maken is dat men niet vaker tot scoren kwam. Bij rust had PSV al een marge van een misschien twee treffers hadden moeten hebben. Een Eindhovense goal bleef uit terwijl de Belgische bezoekers doelman Jeroen Zoet, die de voorkeur kreeg boven Tyton, eigenlijk niet op de proef kon stellen.

Na rust werd de score dan toch geopend. Van afstand was het Memphis Depay die scoorde. PSV kwam vervolgens ook op 2-0. Op rechts een imposante rush van rechtsback Brenet die vervolgens invaller Locadia vond. Ook na de 2-0 bleef PSV voetballen en bleef Zulte Waregem een grotere nederlaag bespaard. PSV liet het na het duel definitief te beslissen en de return eigenlijk een formaliteit te maken.

Op 7 augustus gaat PSV op bezoek in Belgie. Het duel wordt niet in het stadion van Zulte Waregem gespeeld maar in Brussel. De accommodatie van de Belgische club is door de UEFA afgekeurd, het stadion van Anderlecht bood uitkomst. Het moet wel heel raar gaan lopen wil PSV niet doorgaan naar de volgende ronde. Bij plaatsing van de volgende ronde is men overigens sowieso verzekerd van de groepsfase van de Europa League. Maar natuurlijk wil dit jonge PSV veel meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!