Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boerrigter definitief naar Celtic


30 juli 2013 - Derk Boerrigter trekt definitief naar Celtic. De buitenspeler was bij Ajax niet langer zeker van een basisplaats en Celtic biedt nu uitkomst. In Glasgow lag voor Boerrigter een vierjarig contract klaar.

De 26-jarige Boerrigter had bij Ajax nog een contract tot volgend jaar zomer. Beide partijen waren bereid na te denken over een transfer. Celtic zou nu een bedrag van circa 2 miljoen euro aan Ajax overmaken om van de diensten van Boerrigter gebruik te kunnen maken. Voor Boerrigter betekent het een nieuwe start, sinds 2011 speelde hij voor Ajax maar met name in het tweede seizoen zat hij meer op de bank dan hij lief was.

Voor manager Neil Lennon is Boerrigter de tweede aankoop die hij deze zomer uit de Eredivisie haalt. Eerder trok de Celtic-manager al Virgil van Dijk van FC Groningen aan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!