Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eriksen en Alderweireld niet naar Rusland


31 juli 2013 - Zenit St.-Petersburg, CSKA Moskou en Dinamo Moskou hebben deze zomer tevergeefs geprobeerd Christian Eriksen en Toby Alderweireld te verleiden voor een Russisch avontuur, zo meldt De Telegraaf. Het Ajax-duo ziet een overgang naar Rusland niet zitten.

Christian Eriksen heeft een duidelijk pad uitgestippeld. Daar past Rusland niet maar bij. Eerder werd om die reden ook Bayer Leverkusen afgewezen. Eriksen wil Ajax alleen verruilen voor de absolute top. Blijft belangstelling daarvan uit dan is Eriksen bereid zijn contract met een seizoen te verlengen. Op die manier voorkomt de Deens international dat hij volgend jaar transfervrij uit de Amsterdam ArenA kan lopen.

Toby Alderweireld legde eerder al een aanbieding van Norwich City naast zich neer. Ook Alderweireld is geneigd zijn contract bij Ajax met een jaar te verlengen om eenzelfde reden als Eriksen. Alderweireld hoopt dat Everton zich later deze transferperiode alsnog voor hem zal aankloppen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!