Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse aast op Lucas Piazon


1 augustus 2013 - Vitesse heeft naar verluidt belangstelling voor de negentienjarige aanvaller Lucas Piazon, dat meldt Omroep Gelderland. De geboren Braziliaan zou voor een jaar worden gehuurd van Chelsea.

Piazon staat onder contract bij Chelsea met wie Vitesse een innige samenwerking heeft. De Braziliaan kwam tijdens het vorig seizoen een half jaar op huurbasis voor het Spaanse Málaga CF uit. In het eerste van Chelsea maakte hij tot nu toe amper minuten.

Vitesse-eigenaar Merab Jordania kan op dit moment nauwelijks spelers aantrekken vanwege de Financial Fair Play. Clubs mogen van de UEFA niet te veel vreemd geld opnemen in de begroting. De Arnhemse club probeert daarom vooral spelers te huren.

Op dit moment huurt Vitesse al Patrick van Aanholt en Gael Kakuta van Chelsea. De verwachting is dat er nog zeker twee spelers uit Londen op huurbasis overkomen naar Vitesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!