Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tekort van 4 miljoen euro voor Heerenveen


2 augustus 2013 - De problemen bij SC Heerenveen zijn nog niet uit de wereld. Het blijkt een chaos te zijn die dit seizoen een tekort van mogelijk vier miljoen euro op kan leveren. Trainer Marco van Basten weet al dat hij ook deze zomer zijn selectie niet van een kwaliteitsimpuls kan voorzien.

De tijdelijke algemeen directeur Gaston Sporre lichtte trainer Marco van Basten gisteren in over diens mogelijkheden. Die zijn opnieuw beperkt. Mogelijk kan er nog een transfervrije speler worden aangetrokken, dat geld kan ook benut worden voor een contractverlenging. SC Heerenveen verkocht vorig jaar voor veel geld spelers als Dost, Narsingh en Assaidi terwijl deze zomer Djurici en Gouweleeuw verkasten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!