Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eriksen doet geen uitspraken over toekomst


3 augustus 2013 - Christian Eriksen sluit een vertrek bij Ajax nog altijd niet uit. De Deense middenvelder, die eerder voorstellen van Bayer Leverkusen en een aantal Russische clubs naast zich neer legde, hoopt nog altijd op een Europese topclub.

Borussia Dortmund en Liverpool ziet Eriksen wel zitten. Dortmund gaf eerder de voorkeur aan de duurdere Henrikh Mkhitaryan van Shakter Donetsk terwijl Liverpool de vooralsnog de voorkeur geeft aan het versterken van andere posities in haar elftal. Eriksen weet dus nog altijd niet waar zijn toekomst ligt.

Eriksen na afloop van Ajax - Roda JC tegenover de NOS: "De vragen over een transfer blijven maar komen. Ik kan er wel op antwoorden, maar toch ook niet. Ik zit in een andere positie dan Siem de Jong, ik zit in mijn laatste jaar. ik wacht af wat er nog gaat komen. Als er niets komt vind ik het niet erg om bij Ajax te blijven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!