Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Benfica hoopt op komst Ola Toivonen


3 augustus 2013 - Benfica hoopt op korte termijn zaken te doen met PSV. De Portugese topclub is op zoek naar een vervanger van Oscar Cardoza die zo goed als zeker naar Fenerbache trekt. Ola Toivonen is nadrukkelijk in beeld om die vacante positie dan in te vullen.

Volgens de Portugese krant O Jogo heeft Benfica inmiddels al contact met PSV gelegd over de transfervoorwaarden van Toivonen. Benfica lijkt op korte termijn Cardozo kwijt te raken aan het Fenerbahce van Dirk Kuijt. Alleen een bankgarantie scheidt Cardozo nog van een overgang naar de Turkse grootmacht.

Ondertussen zit Benfica ook niet stil. Nadat het eerder al werd gelinkt aan Tim Matavz zou men nu zaken met PSV willen doen voor Toivonen. De Zweeds international heeft nog maar een contract voor een jaar in Eindhoven en kan dus voor een bescheiden transfersom worden opgehaald. Toivonen zou tussen de 5 en 6 miljoen euro moeten kosten.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!