Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mihaylov op weg naar Serie A


5 augustus 2013 - Nikolay Mihaylov lijkt op zeer korte termijn bij FC Twente te vertrekken. De Bulgaarse doelman weet dat een Spaanse en een Italiaanse club bereid zijn om aan diens persoonlijke voorwaarden te voldoen. Afgelopen weekend stond Mihaylov al niet op het veld maar bekeek hij FC Twente - RKC vanaf de tribune.

Mihaylov in gesprek met De Telegraaf: "Dat is de laatste wedstrijd geweest die ik heb meegemaakt in het stadion. Nog deze week ga ik weg. Er zijn twee clubs die aan mijn persoonlijke eisen willen voldoen. Een club uit de Serie A en een club uit de Primera Division. De clubs weten wat ik moet kosten en willen dat betalen. Morgen (vandaag, red.) hak ik de knoop door naar welke club ik ga."

In Italiaanse media wordt Mihaylov gelinkt aan promovendus US Sassuolo Calcio. De doelman van het nationale team van Bulgarije wil alleen aangeven dat het niet zijn droomclub AC Milan is geworden. "Dat is misschien iets voor later. Eerst moet ik een tussenstap maken." Ook Fiorentina is niet meer in de markt. "Daar zijn we niet uitgekomen. Dat speelt nu niet meer."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!