Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton aast op Toby Alderweireld


5 augustus 2013 - Toby Alderweireld lijkt Ajax dan toch deze transferperiode te verlaten. Er zou concrete interesse zijn vanuit Engeland, meer specifieker Everton. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Soren Lerby verklaard in Belgische media.

The Toffees zijn op zoek naar defensieve versterking. In die zoektocht is men nu uitgekomen in Amsterdam. Toby Alderweireld heeft in Amsterdam nog maar een eenjarig contract en al meerdere malen te kennen gegeven Ajax te willen verlaten voor een mooie club in Engeland. Everton lijkt in tegenstelling tot Norwich City, waar Alderweireld eerder een aanbod van weigerde, in dat plaatje te passen.

Soren Lerby in gesprek met de Belgische krant Het Belang van Limburg: "Het klopt dat Everton zich gemeld heeft. Er zijn nog andere pistes concreet. We gaan nu bekijken welke ploeg Toby de mooiste uitdaging vindt." Overigens zou de komst van Alderweireld betekenen dat Everton afscheid gaat nemen van John Heitinga. De international was afgelopen seizoen al niet zeker van een basisplaats.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!