Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse huurt opnieuw twee spelers van Chelsea


6 augustus 2013 - Vitesse werkt al een aantal jaren na volle tevredenheid samen met Chelsea. De Engelse topclub stuurt nu opnieuw twee talenten naar de Gelredome om ervaring in het eerste elftal op te doen.

Het gaat om de Chileen Cristian Cuevas (18) en de Braziliaan Lucas Piazon (19). Cuevas is een linksbenige speler die zowel als linksback als linkshalf uit de voeten kan. Chelsea contracteerde Cuevas in juni. Gelet op de aanwezigheid van een andere Chelsea-huurling, Patrick van Aanholt, zal Cuevas zich moeten richten op een positie op het middenveld.

Piazon is een talentvolle aanvaller die door Chelsea de tweede seizoenshelft van vorig jaar werd verhuurd aan het Spaanse Malaga. Piazon speelde er elf duels in de Primera Division. Naast Cuevas, Piazon en Van Aanholt huurt Vitesse dit seizoen ook al Gael Kakuta van Chelsea.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!