Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cocu rekent op komst Ji-Sung Park


6 augustus 2013 - De fans van PSV mogen nog altijd hopen op een terugkeer van Ji-Sung Park. Trainer Philip Cocu was in de persconferentie in de aanloop naar de returnwedstrijd tegen SV Zulte Waregem hoopvol gestemd.

'Er komt waarschijnlijk goed nieuws aan', speculeerde Phillip Cocu. De transfer leek vorige week al in kannen en kruiken. De persoonlijke voorwaarden van de Koreaan zijn echter een obstakel. PSV hanteert een salary cap van 1 miljoen euro, op dit moment verdient Park heel wat meer bij het gedegradeerde Queens Park Rangers.

QPR lijkt nu bereid te zijn om Park voor een seizoen te verhuren. Volgens Koreaanse media is de Engelse club bereid om het salaris van Park bij PSV (1 miljoen euro) met 400.000 euro aan te vullen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!