Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Zware loting lonkt voor PSV'


6 augustus 2013 - PSV moet vrezen voor een uitermate zware loting in de laatste voorronde van de Champions League. Vrijdag zit PSV hoogstwaarschijnlijk in de pot van ongeplaatste teams. Daarvoor moet het overigens nog eerst definitief weten af te rekenen met SV Zulte Waregem waar het thuis al met 2-0 van won.

Olymique Lyon is in ieder geval een van de geplaatste teams, het schakelde het Zwitserse Grasshoppers over twee duels uit. Een mogelijke uitschakeling van de Franse topclub had PSV een geplaatste status bezorgd. Er is nog maar een klein kansje dat PSV geplaatst zal zijn. Daarvoor moet het namelijk hopen op een stunt van het Deense FC Nordsjaelland in Rusland. Op eigen veld verloor men vorige week met 1-0 van Zenit St. Petersburg. Morgen moet men dus winnen om PSV een dienst te bewijzen.

Bij een ongeplaatste status zal PSV een zware tegenstander krijgen. Naast Olympique Lyon gaat het dan namelijk om AC Milan, Arsenal, Schalke 04 en dan dus Zenit. PSV is bij het bereiken van de vierde voorronde van de Champions League overigens sowieso verzekerd van de groepsfase van de Europa League. Het jonge PSV wil echter veel meer maar dan zal er dus een serieuze horde genomen moeten worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!