Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wint ook tweede duel


7 augustus 2013 - PSV heeft de laatste voorronde van de Champions League bereikt. Na de 2-0 zege in het eigen Philips Stadion werd ook in Brussel met klinkende cijfers (3-0) afgerekend met SV Zulte Waregem.

Het eigen stadion voldoet niet aan de UEFA-richtlijnen en daarom moest SV Zulte Waregem uitwijken naar het stadion van Anderlecht. Alleen in de eerste twintig minuten had een jong PSV het lastig met Essevee zoals SV Zulte Waregem graag wordt genoemd. Al vroeg in het duel had spits Mbaye Leye de kans om PSV pijn te doen. De aanvaller liet het na waarop PSV al snel weer de betere kansen kreeg.

PSV speelde bij vlagen weer fris en frivool. Wel moet opnieuw worden gesteld dat er voor het beoogde niveau waar PSV naar toe wil (groepsfase Champions League) nog veel te veel kansen worden verprutst. Onder andere Matavz en Depay hadden het vizier vandaag duidelijk niet op scherp staan. Ook de Belgische doelman Sammy Bossut kon weer terugkijken op een goede pot. Bij rust stond het in Brussel dan ook nog altijd 0-0.

Na rust kwam PSV los. PSV leek na 55 minuten spelen tot scoren te komen. De Belgische verdediger Steve Colpaert sloeg de bal echter uit het doel. De verdediger kreeg rood en Tim Matavz mocht vanaf elf meter de score opende. De Sloveen benutte die kans. Een fraaie volley van Zakaria Bakkali en een doelpuntje van Adam Maher bepaalde de eindstand op 0-3.

PSV treft in de vierde voorronde nu een heel ander kaliber. Arsenal, AC Milan, Schalke 04, Olympique Lyon of Zenit Sint-Petersburg zijn de mogelijke tegenstanders. Kansen zullen dan echt beter benut moeten worden om uitzicht te blijven houden op de gedroomde poulefase.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!