Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente rekent op Corona


8 augustus 2013 - FC Twente hoopt deze zomer toch nog een topaankoop te kunnen doen. Naast de negentienjarige Luka Djordjevic (gehuurd van Zenit. St. Petersburg) en de zestienjarige Joachim Andersen (FC Midtjylland) willen de Tukkers op korte termijn ook Jesus Manuel Corona vastleggen.

"Het is een gecompliceerde transfer, maar we hebben goede hoop binnen twee, drie dagen de zaak rond te krijgen", aldus FC Twente-voorzitter Joop Munsterman in De Telegraaf. Corona is een twintigjarige buitenspeler uit Mexico. Momenteel speelt hij nog in eigen land voor Monterrey.

Aanvankelijk leek de speler niet haalbaar gelet op belangstelling van FC Barcelona en Borussia Dortmund. De Mexicaans jeugdinternational maakte onlangs nog goede sier op het WK voor spelers onder 20 jaar in Turkije. Aanvankelijk leek Corona ook financieel niet haalbaar maar met behulp van extern kapitaal is zijn komst nu realistisch.

Corona is het zelf al eens met FC Twente. De technisch vaardige, snelle en lichtvoetige aanvaller ziet de Eredivisie als de ideale tussenstap tussen Mexico en een absolute topcompetitie in Europa. Mocht de deal om wat voor reden alsnog afketsen dan heeft FC Twente Ulises Davila (22) achter de hand. Twee jaar geleden speelde hij al op huurbasis namens Chelsea bij Vitesse maar kon geen indruk maken. FC Twente gelooft echter in zijn kwaliteiten.

Davila zou ook in beeld komen bij FC Twente mocht het Willem Janssen nog kwijtraken. De middenvelder staat nadrukkelijk in de belangstelling van Hull City.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!