Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ji-Sung Park definitief naar PSV


8 augustus 2013 - Ji-Sung Park gaat definitief aan de slag bij PSV. De Eindhovenaren huren de Koreaanse middenvelder van Queens Park Rangers.

Aanvankelijk leek niets in de weg te staan van een hernieuwde samenwerking tussen Park en PSV. Het was PSV die de Koreaanse middenvelder naar Europa haalde. Tussen 2003 en 2005 droeg hij de rood-witte clubkleuren om vervolgens te verkassen naar Manchester United. Pas vorig jaar trok hij naar Queens Park Rangers, dat degradeerde ondanks tal van bekende namen echter uit de Premier League.

Queens Park Rangers was vanwege het hoge salaris bereid om Park transfervrij naar PSV te laten vertrekken. Ook Park voelde daar wel iets voor maar kreeg van PSV te horen dat het maximale salaris in Eindhoven tegenwoordig 1 miljoen euro is. Om die reden betaalt Queens Park Rangers komend seizoen mee om Park in Eindhoven te spelen. Naar verluidt is dat tussen de 300.000 en 400.000 euro.

Ji-Sung Park zal in Eindhoven samen met Stijn Schaars het jonge team van de nodige ervaring moeten voorzien.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!