Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Feyenoord aast op Mounir El Hamdaoui'


9 augustus 2013 - In haar zoektocht naar aanvallende versterking is Feyenoord nu uitgekomen bij Mounir El Hamdaoui, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers zouden de 29-jarige aanvaller een jaar willen huren van Fiorentina.

El Hamdaoui verruilde vorig jaar zomer Ajax voor Fiorentina. In Amsterdam had El Hamdaoui een bijzonder slechte relatie met trainer Frank de Boer, in het seizoen 2011-2012 kwam de aanvaller dan ook nauwelijks aan spelen toe. Ook bij het Italiaanse Fiorentina is de Marokkaans international nu overbodig.

Mogelijk dat Feyenoord nu uitkomst gaat bieden. Feyenoord is al langer op zoek naar een versterking voor haar voorhoede. Aanvankelijk was het echter nadrukkelijk op zoek naar een flankspeler. El Hamdaoui speelde de afgelopen jaren meer als spits maar zou eventueel ook hangend op links uit de voeten kunnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!