Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV moet via Milaan naar Champions League


9 augustus 2013 - PSV heeft zoals verwacht een tegenstander van formaat voor de laatste hobbel richting de groepsfase van de Champions League. AC Milan zal namelijk naar Eindhoven komen.

PSV begint met een thuiswedstrijd op 20 of 21 augustus, de return is een week later in Milaan. Een groot voordeel voor PSV is dat de competitie in Italie pas eind augustus begint. Pas op 24 augustus komt AC Milan namelijk voor het eerst in actie in de Serie A, promovendus Hellas Verona is dan de tegenstander.

Bij AC Milan staan onze landgenoten Nigel de Jong en Urby Emanuelson onder contract. De inzet is hoog. Plaatsing voor de groepsfase van de Champions League levert 8,6 miljoen euro op. Wanneer PSV wordt uitgeschakeld stroomt het in de groepsfase van de Europa League in.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!