Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spartak Moskou meldt zich voor Alderweireld


10 augustus 2013 - Toby Alderweireld hoopte zijn loopbaan te vervolgen in Engeland. Buiten Norwich City blijft concrete belangstelling vooralsnog uit. Alderweireld lijkt nu te zwichten voor een lucratief Russisch avontuur.

Spartak Moskou heeft zich namelijk bij Ajax gemeld om Alderweireld over te nemen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars: "We hebben een bod ontvangen," bevestigt directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax, die geen namen wilde noemen. "Dat vind ik niet netjes als we in gesprek zijn. Maar net als eerder met Norwich City denk ik dat we er met deze club moeten kunnen uitkomen." Alderweireld voelde eerder weinig voor een overstap naar de club van Ricky van Wolfswinkel.

Eerder vandaag legde Spartak Moskou al Lucas Barrios vast. De 28-jarige aanvaller uit Paraguay komt voor 7 miljoen euro over van het Chinese Guangzhou Evergrande. Barrios volgt in Rusland de Nigeriaanse aanvaller Emanuel Emenike op die voor 15 miljoen euro naar Fenerbahce is vertrokken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!